We Love Our Wine!

ti 30. lokakuuta 2018 13.14.00

Uusi viiniaiheinen sivusto on auennut. Löydät meidät osoitteesta www.viinisuositus.fi

Kanavilla
Sommeliertason viinifriikki, jolle pullon sisältö on tärkein. Kokee suurta iloa kaivellessaan nippelitietoa viininvalmistustekniikoista, maaperistä ja rypälelajikkeista. Intohimona ruuan ja viinin yhdistäminen.

Rento esteetikko, joka innostuu visuaalisen upeista ja kekseliäistä etiketeistä sekä tarinoista viinien takana. Nauttii viininsä hyvässä seurassa miettimättä rypäleiden kasvumaata tai viiniköynnösten ikää.

Uusia tuulia haisteleva tutkimusmatkailija, joka tähyilee pitkälle juomatrendien alati vaihtuvaan maailmaan. Fiilistelee tuntosarvet koholla seuraavaa suomalaisten suosioon nousevaa viinimaata ja rypälelajiketta. Viinissä tärkeää on kokonaisuus.

Meitä yhdistää intohimo ja rakkaus viineihin ja niiden loputtoman kiehtovaan maailmaan.
Koemmekin olevamme etuoikeutettuja, kun olemme saaneet työskennellä viinien parissa jo vuosien ajan. Pääsemme työssämme tutustumaan eri maiden viininvalmistajiin ja viineihin, vetämään viinikoulutuksia ja tastingeja sekä osallistumaan niihin. Seisomme viinimessuilla niin tiskin takana kuin edessäkin. Opimme ja opiskellemme alan tietoutta ja tutustumme ennakkoluulottomasti viini- ja alkoholimaailman uutuuksiin.

Ota yhteyttä