Apothic Inferno

Alkon numero: 446097

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Apothic Wines, Yhdysvallat

Wine with a Whiskey Soul

Luonteeltaan ja tyyliltään ainutlaatuisten Apothic-viinien innoituksena on toiminut "Apotheca", salainen paikka johon kaikkein halutuimmat ja kallisarvoisimmat viinit varastoitiin 1300-luvun Euroopassa. Apothic-viineissä yhdistyy vanhan maailman kiehtovuus moderniin hienostuneisuuteen.

Apothic Wines on pioneerinen innovatiivisten ja rajoja rikkovien viinisekoitusten luoja. Viinintekijä Debbie Juergenson luo rohkeat ja kiehtovat sekoitukset käsityönä, käyttäen ainoastaan tunnetuimpia rypäleitä. Vuosikerrasta vuosikertaan eri lajikkeiden luonne ja maku ohjaavat eri sekoitusten olemusta. Hän etsii ainutlaatuisia yhdistelmiä luodessaan voimakkaita aromeja ja rohkeita makuja.

Mestarillinen ja yllättävä makuelämys
Vuosien kokemus viinin tuottamisesta, innovatiiviset viininvalmistusmetodit, sekä innoitus viskin valmistuksen perinteisiin johdattelee uudelle ja ennenkokemattomalle makumatkalle, joka ilahduttaa viinin ja viskin ystäviä.

Viini on seitsemän eri rypälelajikkeen taidokas sekoite ja sitä on kypsytetty 60 päivää amerikkalaisissa viskitynnyreissä, joka antaa viinille sen ainutlaatuisen luonteen ja maun.

Alkoholi: 16%

Väri: Syvä tummanpunainen

Tuoksu: Tummia marjoja, tammea. Lämmin ja intensiivinen

Maku: Täyteläinen, tummia marjoja, kuivattua hedelmää, tammea, mausteisuutta ja vaniljaa

Käyttösuositus: Mainio viini riistaruuille, savustetulle lihalle. Viini kestää myös pienen chilin lämmön.

Maa: Yhdysvallat

Rypäleet: Zinfandel, Merlot, Syrah / Shiraz, Petite Shiraz, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Grenache

Ota yhteyttä