Appleton Estate Extra 12 YO Jamaican Rum

Ravintolamyynnissä

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja:  Appleton Estate, Nassau Valley, Jamaika

Appleton Estate on valmistanut maailman hienoimpia rommeja jo vuodesta 1749 alkaen. Vaikka tila on kulkenut vuosien saatossa monien käsien kautta, on se pitänyt kiinni vahvasta romminvalmistus perinteestä ja kaikki Appleton Estaten rommit tuotetaan edelleenkin yhdellä 11.000 hehtaarin tilalla Nassau Valleyssa.

Nassau Valley on osa maailman kuulua Jamaikalaista Cockpit Country:a, jonka maaperän erityisiä, miljoonia vuosia sitten, muodostuneita kalkkikivi muodostumia kutsutaan Cockpit Karst:iksi. Appleton Estate on maailman ainoa tila, joka sijaitsee näin ainutlaatuisella alueella kuin Nassau Valley.

Palkittu Appleton Estate Extra 12 YO on Ultra Premium rommi, jota on ikäännytetty vähintään kaksitoista vuotta. Pitkä kypsytys trooppisessa ilmastossa antaa juomalle sen mahonkisen sävyn, vahvan luonteen ja pehmeän maun joka on verrattavissa maailman hienoimpiin konjakkeihin ja viskeihin. Appleton Estate Extra 12 YO on upea esimerkki siitä mitä taitava rommintekijä saa aikaiseksi sokeriruokopohjaisen alkoholin ja tammitynnyrien liitosta - Tammikypsennetyn Rommin joka mestariteos!

Alkoholi: 43%

www.appeltonestate.com

Väri: Syvä, hehkuva, pronssinruskea.

Maku: Puinen, hedelmäinen ja pähkinäinen sävy. Herkkää melassisuutta, vivahteikasta appelsiinin kuorta, täyteläistä vaniljaa, hienostunutta kahvia, paahdettua tammea ja häivähdys mantelia.

Käyttösuositus: Nautiskeluun sellaisenaan tai soodavesitilkan kanssa.

Maa: Jamaika

Ota yhteyttä