Barefoot Bubbly Pinot Grigio

Alkon numero: 914497

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Barefoot Cellars, Kalifornia, Yhdysvallat

Barefoot Bubbly on kevyt ja raikas kuohuviini, jonka kuplat ovat täynnä sitrusta, sekä omenan ja appelsiininkukkien makeita aromeja. Oivallinen valinta tekemään arkisemmistakin hetkistä juhlavaa.

Barefoot-viinejä on valmistettu vuodesta 1965 ja nimi juontaa juurensa alkuperäiseen valmistustapaan ja aikaan jolloin rypäleet murskattiin paljain jaloin polkemalla.

Barefoot on nykyisin E. & J. Gallon omistuksessa ja se on voimakkaasti kasvava tuotemerkki, jonka viinit ovat Yhdysvaltojen palkituimpia viinejä alle 15$ hintaluokassa.

Barefoot-viinit ovat erittäin monikäyttöisiä ja mutkattomia. Vuosikertoja ei mainita etiketissä ja mottona toimii ”Hyvän viinin ei tarvitse olla kallista”.

Barefoot on aktiivisesti mukana erilaisissa hyväntekeväisyysprojekteissa esim. rantojen siivoamisessa sekä maailmalla että Suomessa.

Alkoholi: 8,00 %
Hapot: 6,8 g/l
Sokeri: 30 g/l
Pakkaustyyppi: pullo
Suljentatyyppi: luonnonkorkki
Pantti: 0,10 €

Väri: Vaaleankeltainen

Tuoksu: Sitrusta, kukkaisuutta

Maku: Puolikuiva, keskihapokas, sitruksinen, omenainen, ananaksinen

Käyttösuositus: Oivallisen monikäyttöinen kuohuviini, joka sopii kaikkiin tilanteisiin. Sopii nautittavaksi sellaisenaan tai vaikkapa grillatun kalan kyytipoikana. Korostaa loistavasti tuoreiden hedelmien makua.

Maa: Yhdysvallat

Rypäleet: Pinot Gris

Ota yhteyttä