Bear Flag Dark Red Wine Blend

Alkon numero: 459527

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Bear Flag Wine, Kalifornia, Yhdysvallat

Bear Flag California Dark Red Wine Blend on mehevä, rohkea ja reteä punaviini, joka on kaikkea muuta kuin tylsä. Se on herkullinen esimerkki viinimaailmaa valloittavasta Red Blend -trendistä, jossa viinintekijä
saa vapauden leikkiä tummilla rypälelajikkeilla luodakseen persoonallisen makuelämyksen. Trendikäs etiketti ja erinomainen hinta-laatusuhde tekevät Bear Flag -punaviinistä mielenkiintoisen ja rohkean tuttavuuden illanviettoihin.

Pettämätön seuralainen
Bear Flag Dark Red Wine Blend -viini on saanut nimensä aurinkoisen Kalifornian osavaltion ”Bear Flag Republic” -lempinimen mukaan. Keskitäyteläinen viini on ihanteellinen niin seurusteluviiniksi kuin maistuvan ruuan kumppaniksi. Viinin pehmeä maku sointuu erinomaisesti niin chiliburgerin, texmex:n kuin buffetpöydänkin herkkujen kanssa. Bear Flag:n viinintekijöiden tavoitteena on ollut luoda täydellinen punaviini ystävien kanssa nautittavaksi. Sinä päätät onko siinä onnistuttu!

Taidetta, jota voit myös maistaa
Makuhermot yllättävän Bear Flag Dark Red Wine Blend -punaviinin kruunaa argentiinalaisen taiteilija, graafikko ja kuvittaja Eduardo Bertonen (s.1977) lennokas ja sarjakuvamainen kynänjälki. Mielikuvituksellinen
etiketti kuvaa viiniosavaltioksikin kutsutun Kalifornian symboliikkaa ja sen aina rentoa elämänmenoa. Bear Flag Dark Red Wine Blend on sekä sisältä että ulkoa luova, aito ja pikkuisen hullukin.

Alkoholi: 13%
Sokeri: 8.0 g/l
Hapot: 4.3 g/l

Väri: Tummanpunainen

Tuoksu: Punaisia marjoja, luumua ja kirsikkaa

Maku: keskitäyteläinen, keskitanniininen, makean mustikkainen, kevyen vadelmainen, mokkainen, mausteinen

Käyttösuositus: Erinomainen seurustelujuomaksi ja buffet pöytään (mm. burgerit, grilliruoka, texmex). Mainiota myös pitsan, pastan ja grilliruuan kanssa.

Maa: Yhdysvallat

Rypäleet: Syrah / Shiraz, Zinfandel, Tempranillo, Petit Verdot

Ota yhteyttä