Campari 20 cl

Alkon numero: 002354

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tämä ainutlaatuinen ja eksoottinen juoma tulee Milanosta, Davide Camparilta.

Campari valmistetaan Gaspare Camparin kehittämän salaisen reseptin pohjalta ja ensimmäinen Campari Bitter tarjoiltiin 1860 luvulla Milanossa, Gaspare Camparin omassa ravintolassa, joka oli nimeltään ”Bitter all’uso d’Hollanda”. Gasparen kuoltua vuonna 1882, hänen poikansa Davide otti yrityksen hoitoonsa. Davide nosti Camparin siihen kansainväliseen menestykseen jota se tänä päivänä nauttii. Campari löytyy nykyisin jokaisen itseään kunnioittavan baarin valikoimasta kautta maailman.

Campari on maultaan katkeranmakea, siinä on selkeitä vivahteita pomeranssiin ja yrtteihin, mutta myös aavistus kirsikkaa ja saksanpähkinää. Se sopii mainiosti erilaisiin juomasekoituksiin tai vaikkapa vain soodan tai appelsiinimehun kanssa nautittavaksi.

Campari tunnetaan ennen kaikkea maustaan, heleän punaisesta väristään ja imagostaan.

Alkoholi: 21,00 %
Uutos: 250 g/l
Hapot: 0,1 g/l
Sokeri: 250 g/l
Energiaa: 220 kcal / 100 ml (910 kJ / 100 ml)
Lisätieto: Mieto alkoholijuoma
Pakkaustyyppi: pullo
Pakkauskoko: 24 kpl
Suljentatyyppi: metallinen kierrekapseli

Väri: Helakanpunainen

Maku: Täyteläinen, makea, voimakkaan katkeroinen, pomeranssinen

Käyttösuositus: Campari on maultaan katkeranmakea, siinä on selkeitä vivahteita pomeranssiin ja yrtteihin, mutta myös aavistus kirsikkaa ja saksanpähkinää. Se sopii mainiosti erilaisiin juomasekoituksiin tai vaikkapa vain soodan tai appelsiinimehun kanssa nautittavaksi.

Maa: Italia

Ota yhteyttä