Campari 70 cl

Alkon numero: 002353

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Davide Campari, Milano, Italia

Campari valmistetaan Gaspare Camparin kehittämän salaisen reseptin pohjalta ja ensimmäinen Campari Bitter tarjoiltiin 1860 luvulla Milanossa, Gaspare Camparin omassa ravintolassa, joka oli nimeltään ”Bitter all’uso d’Hollanda”.Gasparen kuoltua vuonna 1882, hänen poikansa Davide otti yrityksen hoitoonsa. Davide nosti Camparin siihen kansainväliseen menestykseen jota se tänä päivänä nauttii. Campari löytyy nykyisin jokaisen itseään kunnioittavan baarin valikoimasta kautta maailman.

Campari on maultaan katkeranmakea, siinä on selkeitä vivahteita pomeranssiin ja yrtteihin, mutta myös aavistus kirsikkaa ja saksanpähkinää. Se sopii mainiosti erilaisiin juomasekoituksiin tai vaikkapa vain soodan tai appelsiinimehun kanssa nautittavaksi.

Campari tunnetaan ennen kaikkea maustaan, heleän punaisesta väristään ja imagostaan.

Alkoholi: 21,00 % Huom! Alkoholiprosentti nousee 25%:iin heinäkuun 2018 alussa.
Uutos: 250 g/l
Hapot: 0,1 g/l
Sokeri: 250 g/l

Väri: Helakanpunainen

Maku: Täyteläinen, makea, voimakkaan katkeroinen, pomeranssinen

Käyttösuositus: Campari on maultaan katkeranmakea, siinä on selkeitä vivahteita pomeranssiin ja yrtteihin, mutta myös aavistus kirsikkaa ja saksanpähkinää. Se sopii mainiosti erilaisiin juomasekoituksiin tai vaikkapa vain soodan tai appelsiinimehun kanssa nautittavaksi.

Maa: Italia

Ota yhteyttä