Cinzano Bianco

Ravintolamyynnissä

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Francesco Cinzano, Italia

Cinzanon vermuttijuomien historia juontaa juurensa vuoteen 1786. Tuolloin ”lanseerattiin” Cinzano Rosso, makea punainen, yrteillä maustettu ja väkevöity juoma Cinzanon tuotevalikoimaan. Siitä tuli nopeasti Torinolaisen ylemmän keskiluokan suosikkijuoma. 

Cinzanon vermutit ovat täydellinen yhdistelmä viiniä, yrttejä, sokeria ja lisättyä alkoholia ja ne sisältävät vain luonnon omia raaka-aineita. Yksi tärkeimmistä mausteyrteistä on koiruoho (Artemisia absinthum), jonka saksankielisestä nimestä Wermuth, on vermutti saanut nimensä.

Cinzano Bianco on aromeiltaan täyteläinen ja hienostunut.

Alkoholi: 15%

Väri: Kirkas

Maku: Täyteläinen, hienostunut

Käyttösuositus: Se on hyvin monikäyttöinen makea vermutti. Parhaimmillaan se on hyvin viilennettynä tai erilaisten cocktailien ainesosana. Cinzano Biancon voi nauttia aperitiivina pienen suolaisen naposteltavan kanssa tai soodalla pidennettynä. Se sopii myös ruokailun jälkeen ”rauhoittamaan”.

Maa: Italia

Ota yhteyttä