Cinzano Extra Dry

Ravintolamyynnissä

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Francesco Cinzano, Italia

Cinzanon vermuttijuomien historia juontaa juurensa vuoteen 1786. Tuolloin ”lanseerattiin” Cinzano Rosso, makea punainen, yrteillä maustettu ja väkevöity juoma Cinzanon tuotevalikoimaan. Siitä tuli nopeasti Torinolaisen ylemmän keskiluokan suosikkijuoma. Ajan myötä Cinzanon vermuttivalikoima on kasvanut

Cinzanon vermutit ovat täydellinen yhdistelmä viiniä, yrttejä, sokeria ja lisättyä alkoholia ja ne sisältävät vain luonnon omia raaka-aineita. Yksi tärkeimmistä mausteyrteistä on koiruoho (Artemisia absinthum), jonka saksankielisestä nimestä Wermuth, on vermutti saanut nimensä.

Cinzano Extra Dryn aromi on erityisen hienostut.

Alkoholi: 18%

Väri: Kirkas

Maku: Erittäin hienostunut

Käyttösuositus: Sellaisenaan viilennettynä tai jäiden kera. Cinzano Extra Dry on loistava perusta moniin kuiviin juomasekoituksiin.

Maa: Italia

Ota yhteyttä