Cinzano Rosso

Ravintolamyynnissä

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Francesco Cinzano, italia

Cinzanon vermuttijuomien historia juontaa juurensa vuoteen 1786, jolloin Cinzano Rosso, makea punainen, yrteillä maustettu ja väkevöity juoma ”lanseerattiin” Cinzanon tuotevalikoimaan. Siitä tuli nopeasti Torinolaisen ylemmän keskiluokan suosikkijuoma. 

Cinzanon vermutit ovat täydellinen yhdistelmä viiniä, yrttejä, sokeria ja lisättyä alkoholia, ja ne sisältävät vain luonnon omia raaka-aineita. Yksi tärkeimmistä mausteyrteistä on koiruoho (Artemisia absinthum), jonka saksankielisestä nimestä Wermuth vermutti on saanut nimensä.

Cinzano Rosso tunnetaan maailmalla ”Torinon Vermuttina”. Sen kaunis ruskeanpunainen väri, sekä yrttiset ja mausteiset aromit korostavat tämän vermutin korkeata laatua. Voimallisen persoonallisuutensa vuoksi se on täydellinen ainesosa cocktaileissa.

Alkoholi: 15%

Väri: Ruskeanpunainen

Maku: Yrttinen, Mausteinen

Käyttösuositus: Cinzano Rosson voi nauttia aperitiivina sellaisenaan (viilennettynä tai jäiden kera) tai soodalla pidennettynä. Se sopii myös ruokailun jälkeen ”rauhoittamaan”. Voimallisen persoonallisuutensa vuoksi se on täydellinen ainesosa cocktaileissa.

Maa: Italia

Ota yhteyttä