Collina del Sole Ripasso Valpolicella Superiore 2015

Alkon numero: 496007

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Distilleria Bottega / DOC Valpolicella Superiore / Veneto / Italia

Valpolicellan alueella on omistauduttu viininviljelylle jo muinaisista ajoista lähtien. Tuolloin alueen nimi oli "Vallis polis cellae", joka vapaasti suomenettuna tarkoittaa "Monien viinikellarien laaksoa".

Maailman kuulut  ja ainutlaatuiset Valpolicella Ripasso DOC -tuotantoalueen viinit valmistetaan alueen alkuperäisistä lajikkeista; Corvina, Veronese, Corvione, Rondinella ja Molinara.

Ripasso Valpolicella Superiorea kuvaillaan Amaronen pikkuveljeksi. Tämä ainutlaatuinen ja jäljittelemätön punaviini valmistetaan pitkien perinteiden muokkaamien valmistusmenetelmien mukaan.

Tummasavutteisessä ja paahteisessa tuoksussa on makean mausteinsuutta  ja kuivattuja hedelmiä . Roteva ja rustiikkinen maku on särmikäs ja tuoksua seuraten tummasävytteinen ja makean mausteinen. Viinissä on reilua marjaisuutta joka nostaa veden kielelle. Kokonaisuus jättää melko pitkään suussa viipyvän, nielua lämmittävän jälkivaikutelman.

Särmikäs Colina Del Sole Ripasso on roteva ja rustiikkinen punaviini joka viihtyy tummien tuhtien liharuokien seurassa. Mainio valinta lammasruuille. reilun marjainen ja makean mausteinen - tummat tuhdit liharuoat.

Rypäleet: Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella, Molinara

Väri: Intensiivinen, rubiininpunainen

Tuoksu: Elegantti ja intensiivinen.tumman marjainen ja mausteinen

Maku: Täyteläinen, keskitanniininen, tumman kirsikkainen, kypsän karpaloinen, oliivinen, hennon lääkeyrttinen, kevyen tamminen

Maa: Italia

Rypäleet: Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella, Molinara

Ota yhteyttä