Cynar

Ravintolamyynnissä

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: DCM S.p.A, Italia / Campari

Cynar on ainutlaatuinen ja täysin luonnonmukainen Italialainen aperitiivi/digestiivi. Sen valmistukseen on käytetty artisokan lehtiä ja tarkoin valikoituja yrttejä jotka takaavat tuoteen ainutlaatuisen maun ja luonnonmukaisuuden.

Cynarin kehittäjä Angelo Dalle Molle toi juoman italian markkinoille vuonna 1952 "Cynar, nykyaikaisen elämän stressiä vastaan" - sloganin siivittämänä. Nimi juontaa juurensa artisokan lehdissä olevan cynarinin mukaan, jonka uskotaan vaikuttavan suotuisasti ruuansulatukseen.

Cynar on loistava digestiivijuoma jonka voi nauttia sellaisenaan tai jäiden kera. Kokeilemisen arvoisia vaihtoehtoja on myös sekoittaa Cynar soodaveden, colan tai tonikin kanssa. Sopii myös erilaisiin juomasekoituksiin esim. Cynar Julep - perinteinen Minttu Julep italialaisella tvistillä.

Alkoholi: 16,5 %

Väri: Mustanruskea

Tuoksu: Tuoksu tuo mieleen täydessä kukoistuksessa olevan yrttitarhan

Maku: Kevyen katkeroinen, melko yrttinen, häivähdys makeutta

Käyttösuositus: Sellaisenaan tai jäiden kera digestiivinä. Mainiota myös erilaisissa juomasekoituksissa tai vaikkapa soodaveden, colan tai tonikin kanssa nautittuna

Maa: Italia

Ota yhteyttä