D Argentum Dild Aquavit

Alkon numero: 158036

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Den Ny Spiritfabrik A/S

Käsityönä valmistettu elegantti Premium tilli Aquavit

Keväällä 2014 perustettu Den Ny Spiritfabrik A/S syntyi ajatuksesta, että vanhat tanskalaiset aquavit-perinteet ansaitsivat tulla uusituksi ja päivitetyksi saattaen ne vastaamaan modernia pohjoismaista ruokakulttuuria ja nykyaikaisten laatutietoisten kuluttajien odotuksia.

Nyt aquavitin laatu on viety täysin uudelle tasolle ja sitä voisi verrata nautinnolliseen skotti viskiin tai hyvin ikäännytettyyn ranskalaiseen konjakkiin.

D Argentum - maailman puhtain ja pehmein aquavit, jota valmistetaan vain pieniä eriä kerrallaan. Se on myös maailman ainoa patenttisuojattu aquavit.

Jokainen pullo sisältää 7 grammaa tilliä, jota kasvatetaan suojelluilla tanskalaisilla pelloilla. Tillin optimaalinen sadonkorjuu päätetään viikoittaisilla kontrolleilla. Täydellisesti ajoitettu sadonkorjuu on niin tärkeä osa tuotetta, että pullon etiketin kääntöpuolella on merkinnät tillin kasvupaikasta ja sadonkorjuu ajasta.

Sadonkorjuun jälkeen tislaamo aloittaa työnsä vangitakseen tillin hienot ja aromaattiset yhdisteet. Tämä prosessi on johtanut täysin uudenlaiseen tuotantomenetelmään, joka on niin ainutlaatuinen, että se on patenttisuojattu.
D Argentumin valmistukseen käytetään ainoastaan Mammutti-tillin ”kruunua” ja alkoholia. Tuore tilli ja alkoholi maseroidaan 1-2 viikkoa, jonka jälkeen se tislataan kuparisissa tislauspannuissa. Laadun ja puhtauden takaamiseksi tisleestä käytetään ainoastaan ”sydän”.

Alkoholi: 40,0 %
Energiaa: 230 kcal / 100 ml (930 kJ / 100 ml)
Pakkaustyyppi: pullo
Pakkauskoko: 6 kpl
Suljentatyyppi: muovisuljin

Väri: Kirkas

Käyttösuositus: Sopii täydellisesti pohjoismaisen keittiön herkkuihin. Perinteisten rapujuhlien ehdoton ykkönen. Sopii erinomaisesti myös sushin kera. Kokeile myös ginin sijaan erilaisissa juomasekoituksissa!

Maa: Tanska

Ota yhteyttä