Dark Horse Chardonnay

Ravintolamyynnissä

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Dark Horse Wine, Kalifornia, Yhdysvallat

Dark Horse on USA:n nopeimmin kasvava viinituotemerkki ja viinien takana on syntyperäinen Central Coastin tyttö, Beth Liston, joka on ollut viinialalla 21-vuotiaasta lähtien. Dark Horse-viinien filosofia on ylittää kuluttajien odotukset hinnan, laadun ja ulkoasun suhteen. Beth ja hänen tiiminsä valmistavat viinit tarkoin harkiten sekoittaen perinteistä sekä uutta ja innovatiivista viininvalmistustekniikkaa keskenään - Tekniikoita joita yleensä käytetään ainoastaan premium-viinien valmistukseen.

Rypäleiden korkealaatuisuus on viininvalmistusprosessin keskeisin osa ja Dark Horse tiimi valitseekin erityisen tarkasti viinitarhat joilta rypäleet tuotetaan. Suurin osa tarhoista sijaitsee Kalifornian sisämaassa, Lodin ja Deltan alueilla. Viinien maku, runsas tyyli ja voimakas hedelmäisyys saadaan aikaan sur lie- ja malolaktisella käymismetodilla.

"Anything but ordinary"

Persoonallinen ja rohkea Dark Horse Chardonnay pölyttää klassisen rypäleen makumaailmaa. Rypäleet on poimittu optimaalisen kypsinä, illan viileinä tunteina. Chardonnay-rypäleisiin on sekoitettu pieni määrä Viognier- ja Gewürztraminer- rypäleitä, jotka tuovat viiniin kevyen ja mehukkaan hedelmäisen makeuden. Nopea Sur Lie kypsytys ja malolaktinen fermentaatio puolestaan antavat viinille uskomatonta pehmeyttä ja kermaisuutta. Viini on viimeistelty ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä joka luo viiniin upeaa, intensiivistä paahteisuutta ja vaniljaisuutta.

Alkoholi: 13,5%
Sokeri: 6,2/l

Väri: Kullankeltainen

Tuoksu: Hedelmäinen, pehmeä, hieman tamminen

Maku: Omenaa, päärynää, karamellisuutta, kermaisuutta, pehmeä, vaniljainen, tamminen ja täyteläinen

Maa: Yhdysvallat

Rypäleet: Chardonnay, Viognier, Gewürztraminer, Muut rypäleet

Ota yhteyttä