Dark Horse Merlot

Alkon numero: 955077

Tilausvalikoimassa

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Dark Horse Wine, Kalifornia, Yhdysvallat

Dark Horse on USA:n nopeimmin kasvava viinituotemerkki ja viinien takana on syntyperäinen Central Coastin tyttö, Beth Liston, joka on ollut viinialalla 21-vuotiaasta lähtien. Dark Horse-viinien filosofia on ylittää kuluttajien odotukset hinnan, laadun ja pullon ulkoasun suhteen. Beth ja hänen tiiminsä valmistavat viinit tarkoin harkiten sekoittaen  perinteistä sekä uutta ja innovatiivista viininvalmistustekniikkaa keskenään - Tekniikoita joita yleensä käytetään ainoastaan premium-viinien valmistukseen.

Rypäleiden korkealaatuisuus on viininvalmistusprosessin keskeisin osa ja Dark Horse tiimi valitseekin erityisen tarkasti viinitarhat joilta rypäleet tuotetaan. Suurin osa tarhoista sijaitsee Kalifornian sisämaassa, Lodin ja Deltan alueilla. Viinien maku, runsas tyyli ja voimakas hedelmäisyys saadaan aikaan sur lie- ja malolaktisella käymismetodilla.

"A bold wine that outperform its price"

Roteva ja voimakas Merlot on muistutus siitä miksi ihmiset aikoinaan rakastuivat Merlot-viineihin. Rypäleet on valittu Kalifornian parhailta viinitarhoilta. Kuivan ja lämmin vuosi takasi rypäleisiin ihanteellisen tasapainoisen maun ja hapokkuuden. Sadonkorjuun ajoitus tuo viinin makuun vertaansa vailla olevaa tyylikkyyttä. 

Alkoholi: 13,5 %
Sokeri: 2 g/l

Väri: Tummanpunainen

Tuoksu: Tummia marjoja, tyylikäs

Maku: Roteva, hedelmäinen, kypsää karhunvatukkaa, tyylikästä tammisuutta, vivahdus muskottia

Maa: Yhdysvallat

Rypäleet: Merlot, Petite Shiraz, Petit Verdot, Albariño, Muut rypäleet

Ota yhteyttä