Dark Horse Sauvignon Blanc

Alkon numero: 933817

Tilausvalikoimassa

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Dark Horse Wine, Kalifornia, Yhdysvallat

Dark Horse on USA:n nopeimmin kasvava viinituotemerkki ja viinien takana on syntyperäinen Central Coastin tyttö, Beth Liston, joka on ollut viinialalla 21-vuotiaasta lähtien. Dark Horse-viinien filosofia on ylittää kuluttajien odotukset hinnan, laadun ja ulkoasun suhteen. Beth ja hänen tiiminsä valmistavat viinit tarkoin harkiten sekoittaen perinteistä sekä uutta ja innovatiivista viininvalmistustekniikkaa keskenään - Tekniikoita joita yleensä käytetään ainoastaan premium-viinien valmistukseen.

Rypäleiden korkealaatuisuus on viininvalmistusprosessin keskeisin osa ja Dark Horse tiimi valitseekin erityisen tarkasti viinitarhat joilta rypäleet tuotetaan. Suurin osa tarhoista sijaitsee Kalifornian sisämaassa, Lodin ja Deltan alueilla. Viinien maku, runsas tyyli ja voimakas hedelmäisyys saadaan aikaan sur lie- ja malolaktisella käymismetodilla.

"California grapes with a New Zeland attitude"

Raikas ja eloisa, Uuden Seelannin tyylinen Sauvignon Blanc, jonka rypäleet on valittu Kalifornian parhailta viinitarhoilta. Kuiva talvi ja lämmin, aurinkoinen kasvukausi antoi rypäleille täydellisen tasapainoisen maun ja hapokkuuden. Rypäleet on poimittu optimaalisen kypsinä, illan viileinpinä tunteina, hedelmäisen raikkauden ja hopokkuuden takaamiseksi. Kypsytetty terästankeissa.

Alkoholi: 13%
Sokeri: 7,2 g/l

Väri: Vaaleankeltainen

Tuoksu: Greippiä, karviaista, vihreää omenaa

Maku: Kuiva, raikkaan hapokas, sitrusta ja vesimelonia

Käyttösuositus: Mainio kumppani grillatulle kalalle, raikkaille salaateille ja sushille. Sopii myös mausteisimmille ruoille.

Maa: Yhdysvallat

Rypäleet: Sauvignon Blanc, Semillon, Albariño, Muut rypäleet

Ota yhteyttä