Dark Horse Zinfandel

Ravintolamyynnissä

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Dark Horse Wine, Kalifornia, Yhdysvallat

Dark Horse on USA:n nopeimmin kasvava viinituotemerkki ja viinien takana on syntyperäinen Central Coastin tyttö, Beth Liston, joka on ollut viinialalla 21-vuotiaasta lähtien. Dark Horse-viinien filosofia on ylittää kuluttajien odotukset hinnan, laadun ja pullon ulkoasun suhteen. Beth ja hänen tiiminsä valmistavat viinit tarkoin harkiten, sekoittaen  perinteistä sekä uutta ja innovatiivista viininvalmistustekniikkaa keskenään - Tekniikoita joita yleensä käytetään ainoastaan premium-viinien valmistukseen.

Rypäleiden korkealaatuisuus on viininvalmistusprosessin keskeisin osa ja Dark Horse tiimi valitseekin erityisen tarkasti viinitarhat joilta rypäleet tuotetaan. Suurin osa tarhoista sijaitsee Kalifornian sisämaassa, Lodin ja Deltan alueilla. Viinien maku, runsas tyyli ja voimakas hedelmäisyys saadaan aikaan sur lie- ja malolaktisella käymismetodilla.

"A bold wine with big personality"

Upean roteva ja voimakas Zinfandel tarjoaa herkullisen, tumman hilloisen makunautinnon. Rypäleet on valittu Kalifornian parhailta viinitarhoilta ja ne on poimittu optimaalisen kypsänä. Kasvukaudelle osuneen El Niño -sääilmiön vaikutuksesta rypäleet saivat äärimmäisen upean syvän värin ja intensiivisen hedelmäisen maun.

Alkoholi: 14,5 %
Sokeri: 2 g/l

Väri: Syvä, tummanpunainen

Tuoksu: Tummia marjoja, hillomaisuutta, hedelmäisyyttä

Maku: Roteva, samettisen tanniininen, hedelmäinen, tummia marjoja, hillomaisuutta, häivähdys nahkaa ja mausteita, pitkä ja tasapainoinen jälkimaku

Maa: Yhdysvallat

Rypäleet: Zinfandel, Petite Shiraz, Petit Verdot, Muut rypäleet

Ota yhteyttä