Frangelico

Alkon numero: 231527

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Irresistibly Nutty

Frangelico on perinteinen hasselpähkinälikööri, jonka alkuperä juontaa juurensa yli kolmensadan vuoden päähän. Liköörin synnyinseutu sijoittuu Pohjois-Italian Piemonteen, jossa paikalliset fransiskaanimunkit valmistivat likööriä villinä kasvaneista hasselpähkinöistä ja muista alueen aineksista. Frangelico valmistetaan edelleen saman vanhan reseptin mukaan. Liköörin nimi on osa paikallista legendaa – lyhenne Fra. Angelico, erakko munkki, jonka uskotaan asuneen upeilla Piemonten kukkuloilla 1700-luvulla.  pullon muoto muistuttaa liköörin historiasta. Se on kuin munkin kaapu jonka vyötärölle on solmittu köysi. Se on tae aitoudesta ja laadusta yhdistäen historian nykypäivään.

Frangelicon pehmeä aromi syntyy hasselpähkinöistä, kaakaosta, vaniljasta, kahvista, yrteistä ja hedelmistä.Frangelicon sopii nautittavaksi sellaisenaan, jäiden kera, kahvidrinkkinä, jäätelön kanssa kastikkeena ja lukemattomissa erilaisissa juomasekoituksissa.

Alkoholi: 20,00 %
Uutos: 280 g/l
Sokeri: 250 g/l
Energiaa: 230 kcal / 100 ml (930 kJ / 100 ml)
Lisätieto: Mieto alkoholijuoma
Pakkaustyyppi: pullo
Pakkauskoko: 6 kpl
Suljentatyyppi: muovisuljin

Väri: Kirkas, vaalean kultainen

Tuoksu: Voimakkaan pähkinäinen, jossa vaniljan, kaakaon, kahvin ja yrttien aromeja.

Maku: Maussa toistuvat upeasti hasselpähkinä, vanilja, kahvi ja kaakao.

Käyttösuositus: Frangelicon sopii nautittavaksi sellaisenaan, jäiden kera, kahvidrinkkinä, jäätelön kanssa kastikkeena ja lukemattomissa erilaisissa juomasekoituksissa. Frangelico & Lime - Frangelico, puristettu limemehu, jääpalat!

Maa: Italia

Ota yhteyttä