Frei Brothers® Sonoma Reserve, 2015 Dry Creek Valley Zinfandel

Ravintolamyynnissä

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Frei Brothers Sonoma Reserve / Dry Creek Valley / Kalifornia

"Be good to the land and the land will be good in return"

Sonoman sydämessä, Dry Creek Valleyssä sijaitsevalla viinitalolla on juuret syvällä Sonoma Countyn viinialueella. Se valmistaa ylistettyjä ja palkittuja viinejä kasvattamalla oikein valittuja rypälelajikkeita oikein valituilla tarhoilla ja näin edesauttaa luontoa tekemään työtään, saaden eri rypälelajikkeiden ominaispiirteet puhtaana esille.

Lämpimät ja aurinkoiset päivät, merituulten viilentämät yöt ja tasainen kasvukausi luovat loistavat olosuhteet viininviljelylle. Dry Creek Valley on yksi kalifornian tunnetuimmista Zinfandel -alueista ja sieltä tulee hienostuneen monitahoisia Zinfandel -viinejä. 

Kuten kahtena aikaisempanakin vuonna, alkoi vuoden 2015 kasvukausi aikaisin ja se oli lämmin sekä kuiva. Rypäleistä kehittyi hyvin kypsiä, pieniä ja konsentroituneita. Sadonkorjuu aloitettiin elokuun lopulla ja se vietiin päätökseen syyskuun puolivälissä, hyvissä ajoin ennen syyssateita. 

Viinin rypäleistä peräti 82% tulee viinitalon omilta estate -tarhoilta ja loput pitkäaikaisilta sopimusviljelijöiltä.
Houkutellakseen Zinfandelille tyypillisen hillomaisuuden esille, viiniä käytetään pyörivissä, kartionmallisissa tankeissa, korkeintaan 33°C lämmössä. Osa viinistä käy myös suurissa avoimissa terästankeissa. Lisäksi viiniä käytetään Petite Syrahin kanssa (2%) joka tuo viiniin rakennetta ja tummien marjojen luonteikkuutta. Loppusilauksen antaa noin 6 kuukauden kypsytys amerikkalaisissa ja ranskalaisissa tammitynnyreissä.

Hyvärakenteinen, mehukas, tumma, täyteläinen ja tanniininen viini on klassinen esimerkki Dry Creek Valleyn Zinfandeleista. Sen voimakkaan marjainen ja mausteinen maku johdattelee tyylikkääseen ja pitkään jälimakuun.  Loistava valinta grillatuille lihoille ja porolle.

98% Zinfandel, 2% Petit Sirah

Alkoholi: 14,7%
Sokeri: 3,6 g/l
Suljenta: Luonnonkorkki

Väri: Tummanpunainen

Tuoksu: Herkullinen, tummamarjainen

Maku: Täyteläinen, tumma, mehukas ja tanniininen. Mustikkaa, mustaherukkaa, luumua, mausteisuutta, mokkaa ja makeutta. Pitkä jälkimaku.

Maa: Yhdysvallat

Rypäleet: Zinfandel

Ota yhteyttä