Gallo Family Vineyards Summer Rosé

Alkon numero: Vähittäistavarakaupoista

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: E. & J. Gallo Winery, Kalifornia, Yhdysvallat

Perinteikkään kalifornialaisen Gallon viinitalon viinimestarit ovat kehittäneet uudet matala-alkoholiset viinit, jotka ovat helposti saatavilla Prismoista, S-Marketeista sekä muista hyvin varustetuista ruokakaupoista kautta maan. Herkullinen seurustelujuoma. Mainio valinta myös raikkaille salaateille, noutopöytään tai jälkiruuan kanssa  Kevyen raikas Gallo Summer Rosé sopii myös täydellisesti piknikille, kesärientoihin ja puutarhajuhliin.

Herkullisen mansikkaisen ja pirteän hedelmäisen viinin rypäleet tulevat aurinkoisen Kalifornian Central Valley -laaksosta, jossa on ainutlaatuiset olosuhteet rypäleiden kypsymiselle: lämpimät, aurinkoiset päivät ja viileat yöt.

Kalifornialaisen Gallon perheyrityksen viinit on luotu rentoon yhdessäoloon ja hyvän ruuan kanssa nautiskeluun. Veljekset Ernest ja Julio Gallo perustivat E. & J. Gallo Wineryn Kalifornian Modestosta vuokraamaansa rautatievajaan vuonna 1933 kieltolain päätyttyä. Alusta alkaen Gallon viinitila on luonut laadukkaita viinejä kohtuulliseen hintaan, ja perinne jatkuu edelleen, neljä sukupolvea myöhemmin.

Alkoholi: 5,5 %

Väri: Vaalean vadelmanpunainen

Tuoksu: Marjainen ja hedelmäinen

Maku: Herkullisen mansikkainen, pirteän hedelmäinen

Maa: Yhdysvallat

Rypäleet: Grenache, Zinfandel, Symphoni, French Colombard

Ota yhteyttä