Gallo Family Vineyards Summer White

Alkon numero: Vähittäistavarakaupoista

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: E. & J. Gallo Winery, Kalifornia, Yhdysvallat

Perinteikkään kalifornialaisen Gallon viinitalon viinimestarit ovat kehittäneet uudet matala-alkoholiset viinit, jotka ovat helposti saatavilla Prismoista, S-Marketeista sekä muista hyvin varustetuista ruokakaupoista kautta maan. Kepeä seurustelujuoma. Sopii mausteisemmille aterioille sekä pastan, salaattien, kalan ja vaalean lihan pariksi.Kevyen raikas Gallo Summer White sopii täydellisesti myös piknikille, kesärientoihin ja puutarhajuhliin.

Kypsän hedelmäisen, sitruksisen ja kevyen kukkaisen viinin rypäleet tulevat aurinkoisen Kalifornian Central Valley -laaksosta, jossa on ainutlaatuiset olosuhteet rypäleiden kypsymiselle: lämpimät, aurinkoiset päivät ja viileat yöt.

Kalifornialaisen Gallon perheyrityksen viinit on luotu rentoon yhdessäoloon ja hyvän ruuan kanssa nautiskeluun. Veljekset Ernest ja Julio Gallo perustivat E. & J. Gallo Wineryn Kalifornian Modestosta vuokraamaansa rautatievajaan vuonna 1933 kieltolain päätyttyä. Alusta alkaen Gallon viinitila on luonut laadukkaita viinejä kohtuulliseen hintaan, ja perinne jatkuu edelleen, neljä sukupolvea myöhemmin.

Alkoholi: 5,5 %

Väri: Vaaleankeltainen

Tuoksu: Hedelmäinen, sitruksinen

Maku: Omenainen, päärynäinen, sitruksinen ja hennon kukkainen

Maa: Yhdysvallat

Rypäleet: French Colombard, Riesling, Moscato

Ota yhteyttä