Girvan Patent Still 25YO

Ravintolamyynnissä

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: William Grant, Lowland, Skotlanti

Single Grain -viski parhaimmillaan
Girvan Patent Still Single Grain viskit ovat kunnianosoitus jyväviskeille ja nostavat jyväviskit niiden ansaitsemaan arvostukseen. Huippulaadukas ja exclusiivinen Patent Still 25 YO on sarjan ensimmäiseksi lanseerattu jyväviski. Viskiä on ikäännytetty amerikkalaisissa tammitynnyreissä huikeat 25 vuotta ja se on pullotettu ajattoman tyylikkääseen lasipulloon ja pakattu eleganttiin lahjapakkaukseen.

Gold - Lowland up to 25 years old - 2014, The Scotch Whisky Masters (The Spirits Business)
Silver - Scotch Whisky - Single Grain - 2014, International Wine & Spirit Competition

Herkullisen Erilainen
Puhdas ja täynnä luonnollisia makuja oleva Patent Still Single Grain on uuden tyylinen skotlantilainen viski. Se ei ole kuin sekoiteviski. Se ei ole kuin mallasviski. Se on yksinkertaisesti herkullisen erilainen!

Grain Whisky
Jyväviskit tislataan pannutislauksen sijaan tyypillisesti kolonnitislaamalla, joka mahdollistaa nopeamman tislauksen ja usein tisleet omaavat korkeamman alkoholiprosentin. Siinä missä single malt- viskin valmistukseen käytetään yksinomaan mallastettua ohraa, voidaan jyväviskin valmistukseen käyttää myös muita jyviä ja viljoja kuten maissia ja vehnää. Lainsäädännön mukaan kuitenkin yhden osan tisleistä tulee olla ohraa, joka on yksi Skottiviskin kulmakivistä. Single Grain ei tarkoita, että viskin valmistukseen olisi käytetty ainoastaan yhtä "jyvää" vaan sitä, että tisle tulee ainoastaan yhdeltä tislaamolta ja siinä on käytetty vähintään kahta jyvälajiketta.

Alkoholi: 42 %
Pullokoko: 70 cl

Väri: Meripihkankeltainen

Tuoksu: Runsas, ylellinen ja moniulotteinen, tammea, vaniljaa, kermaista toffeeta, kanelia ja häivähdys sitrusta

Maku: Samettisen pehmeä, hedelmäisen makea, toffeeta, omenaa, muskottia ja kiehtovaa sitrusta.Loppua kohden esiin nousee syvemmät ja runsaammat aromit, suklaisuus ja kypsä omenaisuus.

Maa: Skotlanti

Ota yhteyttä