Henri Bourgeois Sancerre La Chapelle des Augustins

Alkon numero: 552907

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Henri Bourgeois, AC Sancerre, Loire, Ranska

Vuodesta 1789 on Bourgeois´n perhe viljellyt viiniköynnöksiä Pouilly-Fumén ja Sancerren parhailla rinteillä. Yhtiön viinivalmistamo sijaitsee Chavignolin kylässä, joka tunnetaan upeista viineistään ja Crottin de Chavignol vuohenmaitojuustosta. Vanhat perinteet viljelmien hoidossa, sadonkorjuussa, viininvalmistuksessa ja paikallisen kulttuurin seuraamisessa, antavat parhaat mahdollisuudet tarjota mahtavia viinejä, joissa erottuu maaperien erot ja luonteet. Bourgeois:lla viljellään ja valmistetaan viinejä koko sydämellä ja sielulla.

La Chapelle des Augustins - Sauvignon Blanc upeimmillaan!

Rypäleet ovat yli 30 vuotta vanhojen köynnöksien tuotosta ja ne ovat kasvaneet Sancerren kukkuloilla sijaitsevilla viljelmillä. Maaperän kalkki- ja piikivipitoisuus antavat voimallisen leimansa viinille. Viini on valmistettu lämpökontrolloiduissa terästankeissa ja sitä on kypsytetty sakkojensa kerä vähintään 5 kuukautta.

Ikääntyy upeasti ja viiniä voidaan varastoida 5-7 vuotta.

Alkoholi: 12,5 %
Pakkaustyyppi: pullo
Rajallinen saatavuus: 1620 pulloa

Väri: Vaaleankeltainen

Tuoksu: Hedelmäinen, havaittavissa maaperän tuomaa mineraalisuutta ja piikiveä

Maku: Kuiva, runsas, raikas, elegantti, mineraalinen, tasapainoinen ja pitkä.

Käyttösuositus: Hienot kala- ja äyriäisruuat, ravut, vuohenmaitojuusto. Kokeilemisen arvoista on Uunipäärynä vuohenjuuston ja saksanpähkinöiden kera.

Maa: Ranska

Rypäleet: Sauvignon Blanc

Ota yhteyttä