Hudson Baby Bourbon

Alkon numero: 917174

Tilausvalikoimassa

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: William Grant & Sons

Hudson viskitalo syntyi kohtalon oikusta. Vuonna 2001 vuorikiipeilijä Ralph Erenzo osti maata Gardinerin Hudsonista perustaakseen kiipeilyalueen. Suunnitelma kuitenkin kariutui naapuritilallisten vastustukseen. Ralph päätti lähestyä ongelmaa uudella tavalla ja alueella sijaitseva, 240 vuotta vanha mylly, Tuthilltown Gristmill johti hänet ratkaisun äärelle; Vilja, vesi, hiiva ja myllyn uusi käyttötarkoitus. Hän päätti ruveta valmistamaan viskiä.

Ralph Erenzo löysi yhtiökumppanikseen insinööri Bran Leen. Kovalla työllä he muuttivat tilan kaksi aittaa viskitislaamoksi ja se on New Yorkin osavaltion ensimmäinen viskitislaamo sitten kieltolain.

Täysin tietämättöminä viskinvalmistuksen saloista, he matkustivat pari ensimmäistä vuotta ympäri maailmaa, opiskellen viskinvalmistusta eri viskitislaamoissa asiantuntijoiden opastuksella. Monen kokeilun kautta he vihdoin huomasivat, että heillä oli jotain erityistä käsissään ja Hudson viskien matka viskinystävien sydämiin saattoi alkaa. Hudson nimettiin "Best Artisan Distiller of 2010" American Distilling Instituten toimesta.

Hudson Baby Bourbon on ensimmäinen New Yorkilainen viski sitten kieltolain ja historian ensimmäinen New Yorkilainen bourbon. Se on valmistettu 100% maissista. Se on kypsytetty pienissä poltetuissa tynnyreissä, jotka on valmistettu uusista amerikkalaisista tammista.

SILVER MEDAL FOR WORLDWIDE WHISKEY – BOURBON CATEGORY 2010
International Wine and Spirits Competition – UK

DOUBLE GOLD MEDAL – SMALL BATCH CLASS
2011 San Francisco World Spirits Competition

Alkoholi: 46%
Pullokoko: 35 cl

Väri: Syvä meripihkanruskea

Tuoksu: Vaniljaa, karammellisuutta

Maku: Tammea, savuisuutta, vaniljaa ja toffeeta

Käyttösuositus: Nautiskeluun sellaisenaan.

Maa: Yhdysvallat

Ota yhteyttä