Hudson Four Grain Bourbon

Alkon numero: 139314

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: William Grant

Hudson viskitalo syntyi kohtalon oikusta. Vuonna 2001 vuorikiipeilijä Ralph Erenzo osti maata Gardinerin Hudsonista perustaakseen kiipeilyalueen. Suunnitelma kuitenkin kariutui naapuritilallisten vastustukseen. Ralph päätti lähestyä ongelmaa uudella tavalla ja alueella sijaitseva, 240 vuotta vanha mylly, Tuthilltown Gristmill johti hänet ratkaisun äärelle; Vilja, vesi, hiiva ja myllyn uusi käyttötarkoitus. Hän päätti ruveta valmistamaan viskiä.

Ralph Erenzo löysi yhtiökumppanikseen insinööri Bran Leen. Kovalla työllä he muuttivat tilan kaksi aittaa viskitislaamoksi ja se on New Yorkin osavaltion ensimmäinen viskitislaamo sitten kieltolain.

Täysin tietämättöminä viskinvalmistuksen saloista, he matkustivat pari ensimmäistä vuotta ympäri maailmaa, opiskellen viskinvalmistusta eri viskitislaamoissa asiantuntijoiden opastuksella. Monen kokeilun kautta he vihdoin huomasivat, että heillä oli jotain erityistä käsissään ja Hudson viskien matka viskinystävien sydämiin saattoi alkaa. Hudson nimettiin "Best Artisan Distiller of 2010" American Distilling Instituten toimesta.

Hudson Four Grain Bourbon on New Yorkin ensimmäinen pannutislattu viski, jota on valmistettu kieltolain jälkeen Hudson Valleyssa. Se on valmistettu neljästä eri jyvälajikkeesta, jotka ovat täydellisessä tasapainossa keskenään tehden viskistä täyteläisen ja runsaan. Maissi tuo pehmeyttä ja tasapainoa, ruis antaa terävää pippurisuutta, vehnä luo hienovaraista pehmeyttä ja mallasohra makeutta. Kypsytetty pienissä amerikkalaisissa tammitynnyreissä.

SILVER MEDAL – SMALL BATCH CLASS
2011 San Francisco World Spirits Competition

ARTISAN WHISKEY OF THE YEAR, 2011
The Whiskey Guild

Alkoholi: 46%
Pullokoko: 35 cl

Maku: Herkullisen tasapainoinen, runsas, pippurinen, lämmin rauhoittava jälkimaku

Maa: Yhdysvallat

Ota yhteyttä