Jägermeister 50 cl

Alkon numero: 003114

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Mast-Jägermeister, Saksa

MAST-Jägermeister SE on 1878 perustettu Saksalainen perheyritys. Se harjoitti alun perin viinin myyntiä ja valmisti viinietikkaa. 1930 luvulla pitkän kehitystyön jälkeen yritys lanseerasi liköörin joka on nykyisin maailman suosituin likööri, Jägermeister.

Tuote sai nimensä jahtimestaria tarkoittavasta sanasta, koska perheen patriarkka Curt Mast oli monen aikalaisensa tapaan innokas metsästäjä. Hän halusi myös kunnioittaa metsästäjien suojeluspyhimystä
St. Hubertusta, laittamalla legendan mukaisen kuvan tuotteen etikettiin. Kyseisestä saksanhirvenpäästä jolla on loistava risti sarvien välissä on tullut ikoni ja yksi alkoholialan tunnetuimmista symboleista. Jägermeister on ollut aina innovatiivinen yritys ja luonut useita konsepteja jotka sittemmin ovat muodostuneet alan standardeiksi, kuten jalkapallon ja autourheilun sponsorointi, Jägerettes – promoottorit jotka toimivat myynninedistäjinä tapahtumissa, sekä nyt suuren suosion saavuttaneet kylmähanalaitteet.

Jägermeister valmistetaan 56:sta eri yrtistä, joista yleisessä tiedossa on vain noin 20, mm. appelsiininkuori, pomeranssi, tähtianis, inkivääri, kardemumma ja lakritsi. Loput valmistuksessa käytetyistä 36 yrtistä on tarkoin varjeltu salaisuus. 

Alkoholi: 35,00 %
Sokeri: 130 g/l
Energiaa: 250 kcal / 100 ml (1050 kJ / 100 ml)

Väri: Viherruskea

Maku: Keskitäyteläinen, lakritsinen, tasapainoisen yrttinen, lämmin

Käyttösuositus: Jägermeister nautitaan yleensä pakkaskylmänä shottina, mutta se sopii erinomaisesti myös moniin juomasekoituksiin.

Maa: Saksa

Ota yhteyttä