Jägermeister Spice 70 cl

Alkon numero: 115837

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Mast-Jägermeister, Saksa


MAST-Jägermeister SE on 1878 perustettu Saksalainen perheyritys. Se harjoitti alun perin viinin myyntiä ja valmisti viinietikkaa. 1930 luvulla pitkän kehitystyön jälkeen yritys lanseerasi liköörin joka on nykyisin maailman suosituin likööri, Jägermeister.

Nyt MAST-Jägermeister SE, maailman suosituimman liköörin valmistaja, on tehnyt perinteitään kunnioittaen uuden tuotteen. Jägermeister Spice on samasta raakaaine-pohjasta tehty kuin alkuperäinen Jägermeister. Siihen on lisätty reilusti vaniljaa ja kanelia, sekä miedosti sahramia. Spicen tuoksu on jouluisen aromikas ja erittäin täyteläinen. Se on maultaan pehmeä ja miellyttävä, jättäen täyteläisen jälkimaun. Siinä on 25 % alkoholia ja se sopii erinomaisesti drinkkeihin ja kahvin tai teen mausta-miseen tai jopa jälkiruokiin. Parhaimmillaan Spice on nautittuna huoneen-lämpöisenä tai jäillä aromilasista.

Alkoholi: 25,00 %
Sokeri: 120 g/l

Väri: Meripihkainen ja konjakkimainen

Tuoksu: Voimakas joulun ja talvikauden aromimaailma

Maku: Harmoninen ja pehmeä maku, jossa korostuu vanilja ja kaneli. Suutuntuma erittäin mielyttävä.

Käyttösuositus: Suositellaan juotavaksi huoneenlämpöisenä tai jäillä, aromi-/konjakkilasista. Sopii hyvin kahviin tai teehen siirapin sijasta ja on erinomainen mauste ruoan valmistuksessa; sopii marinadeihin ja kastikkeisiin, lihalle ja kasviksille, sekä jälkiruokiin, kuten vaniljajäätelön päälle sellaisenaan. Moniuloitteinen tuote sopii moniin drinkkeihin. Talven kausisuositus on lämpimän omenamehun kanssa. Kesällä mausteeksi kylmiin jäämurskajuomiin, kuten Frappe. Helppo ja nopea mixeridrinkki syntyy Coca-Colan tai muun kolajuoman kanssa.

Maa: Saksa

Ota yhteyttä