Kininvie 23YO Single Malt

Ravintolamyynnissä

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: William Grant

Maa / Alue:  Skotlanti / Speyside

Limited edition!

Vuonna 1887 täyttyi William Grantin elinikäinen Laakson paras kun ensimmäiset pisarat alkoholia valui ulos Glenfiddich:in kuparisista tislauslaitteista. Tänä päivänäkin William Grant & Sons:in viskintekijöiden suurena inspiraation lähteenä on William Grantin pioneerihenki ja luja usko itseensä luodessaan viskejä, jotka erottuvat muista ja ovat maailman palkituimpia Skotlantilaisia Single Malt viskejä.

Kininvie tislaamon perusti vuonna 1990, William Grantin tyttären tytär, Janet Sheed Roberts ja se pysyi pitkään William Grant & Sons:in salaisena tislaamona, jonka olemassaolosta vain harvat tiesivät. Tislaamo toimii kuuden kuparipannun voimin ja se jakaa osan tiloistaan kuuluisan Balvenie tislaamon kanssa. Tislaamosta on vain kerran aikaisemmin pullotettu myyntiin erä 17 vuotiasta single malt viskiä, jonka saatavuus oli hyvin rajallinen. Vihdoinkin Kininvie tislaamo on kaikkien viskinystävien riemuksi pullottanut erän upeaa 23 vuotiasta single malt viskiä, joka on ikäännytetty bourbon- ja sherry-tynnyreissä. Keräilijöiden himoitsemat pullot on yksilöllisesti numeroitu.

Alkoholi: 42,6 %
Pullokoko: 35 cl

Väri: Meripihkanruskea

Tuoksu: Runsaan aromikas, kukkaisuutta, makeita hedelmiä, siirappinen, kypsää persikkaa, vaniljaa häivähdys sherryä.

Maku: Silkkisen pehmeä, runsaasti vaniljaa, toffeeta ja sitrusta. Hunajaa, tammea ja taustalla havaittavissa kanelia ja muskottia. Erittäin tyylikäs 23 vuotias viski.

Maa: Skotlanti

Ota yhteyttä