Laurent-Perrier Champagne Brut Magnum

Alkon numero: 950778

Tilausvalikoimassa

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Laurent-Perrier, AC Champagne , Ranska

Laurent-Perrierin samppanjatalo on perustettu vuonna 1812 ja se sijaitsee Tours-sur-Marnessa Champagnen alueen sydämessä. Vuonna 1948 samppanjatalon johtoon astui Bernard Nonancourt ja Laurent-Perrieristä kasvoi maailman neljänneksi suurin samppanjatuotta. Nykyisin samppanjatalon johdossa ovat Bernardin tyttäret Alexandra ja Stephanie jatkaen isänsä viitoittamalla tiellä.

Laurent-Perrier Brut on osoitus Laurent-Perrierin raikkaasta ja puhtaasta samppanjanvalmistustyylistä. Sen makua hallitsee Chardonnay-rypäle, jota saattaa olla sekoituksessa jopa yli 50 %. Viiniä kypsytetään hiivojensa kanssa kolmen vuoden ajan ja siihen lisättävän sokerin (dosage) määrä on hyvin vähäinen, jotta viinin luonnollinen raikkaus ja tasapaino säilyvät.

Laurent-Perrier Brut on Walesin Prinssi Charlesin hovisamppanja.

Alkoholi: 12,00 %
Uutos: 29 g/l
Sokeri: 12 g/l

Väri: Kirkas kullankeltainen

Tuoksu: Tyylikäs, raikas, monipuolinen, hedelmäinen, sitrushedelmien aromeja.

Maku: Erittäin kuiva, erittäin hapokas, mineraalinen, tasapainoinen, hienostunut, hedelmäinen; sitrushedelmien aromit ja viinin hapokkuus ovat miellyttävän raikkaat.

Käyttösuositus: Parhaimmillaan hyvin viilennettynä 8-10 ºC. Aperitiivina, juhlamaljana, hienojen ja keveiden kala- ja äyriäisruokien seurana.

Maa: Ranska

Rypäleet: Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier

Ota yhteyttä