Laurent-Perrier Cuvée Rosé Champagne Brut Magnum

Alkon numero: 558898

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Laurent-Perrier, AC Champagne, Ranska

Laurent-Perrierin samppanjatalo on perustettu vuonna 1812 ja se sijaitsee Tours-sur-Marnessa Champagnen alueen sydämessä. Vuonna 1948 samppanjatalon johtoon astui Bernard Nonancourt ja Laurent-Perrieristä kasvoi maailman neljänneksi suurin samppanjatuotta. Nykyisin samppanjatalon johdossa ovat Bernardin tyttäret Alexandra ja Stephanie jatkaen isänsä viitoittamalla tiellä.

Laurent-Perrier Cuvée Rosé Brutiin käytettävät Pinot noir – rypäleet tulevat kymmeneltä eri Grand Cru – luokitellulta tarhalta. Tämä samppanja on yksi harvoista rosé- samppanjoista joka saa värinsä valmistustekniikkana käytettävästä maseraatiosta. Pinot Noir -rypäleitä maseroidaan kolmen päivän ajan eli puristetut rypäleet ovat kuorikosketuksessa viinimehun kanssa. Näin saadaan viiniin kaunis lohenpunainen väri ja täyteläiset pinot Noir -aromit. Viiniä kypsytetään vähintään neljä vuotta.

Laurent-Perrier Cuvée Rose Brut on ensimmäinen aito rosésamppanja. Madonnan juhlia on tanssittu sen voimin ja Marilyn piti sitä suosikkinaan.

Alkoholi: 12,0 %
Uutos: 32 g/l
Hapot: 6,3 g/l
Sokeri: 12 g/l
Energiaa: 80 kcal / 100 ml (330 kJ / 100 ml)
Pakkaustyyppi: pullo
Pakkauskoko: 6 kpl
Suljentatyyppi: luonnonkorkki

Väri: Kirkas vaalean lohenpunainen

Tuoksu: Tyylikäs, erittäin raikas, tuoreiden hedelmien aromeja; mansikkaa, punaherukkaa, vadelmaa ja kirsikkaa.

Maku: Erittäin kuiva, hapokas, ryhdikäs, elegantti, vivahteikas, tasapainoinen, paahteinen, hienostunut, pitkä jälkimaku.

Käyttösuositus: Parhaimmillaan hyvin viilennettynä 8-10 ºC aperitiivina, leikkeleiden, linturuokien sekä marjaisten jälkiruokien seurana. Kokeile myös Aasialaisten ruokien kera.

Maa: Ranska

Rypäleet: Pinot Noir

Ota yhteyttä