Laurent-Perrier Millésimé Champagne Brut

Alkon numero: 901167

Tilausvalikoimassa

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Laurent-Perrier, AC Champagne , Ranska

Laurent-Perrierin samppanjatalo on perustettu vuonna 1812 ja se sijaitsee Tours-sur-Marnessa Champagnen alueen sydämessä. Vuonna 1948 samppanjatalon johtoon astui Bernard Nonancourt ja Laurent-Perrieristä kasvoi maailman neljänneksi suurin samppanjatuotta. Nykyisin samppanjatalon johdossa ovat Bernardin tyttäret Alexandra ja Stephanie jatkaen isänsä viitoittamalla tiellä.

Laurent-Perrier Brut Millésimé valmistetaan vain parhaimmista vuosikerroista. Se on hyvin korkealaatuinen viini joka on Laurent-Perrierin tyylin mukaisesti puhdas ja raikas heijastaen samalla kulloisenkin vuosikerran erityispiirteet. Laurent-Perrierin millèsimé samppanjoilla on erinomaiset ikääntymis-potentiaalit.

Alkoholi: 12,00 %
Uutos: 25 g/l
Hapot: 5,7 g/l
Sokeri: 8 g/l

Väri: Kullankeltainen, jossa hieno tasainen kuplavana.

Tuoksu: Viehättävä hedelmäisyys joka kehittyy kypsiin hedelmiin ja akasiahunajaan.

Maku: Erittäin kuiva, hapokas, sitruksinen, kevyen keltaluumuinen, mineraalinen, pähkinäinen, briossinen, tasapainoinen, tyylikäs

Käyttösuositus: Parhaimmillaan hyvin viilennettynä 8-10 ºC aperitiivina ja juhlamaljana, merenantimille (grillatut kampasimpukat, simpukkarisotto, meriahven tai piikkikampela kevyellä kastikkeella), carpaccio.

Maa: Ranska

Rypäleet: Chardonnay, Pinot Noir

Ota yhteyttä