Louis. M. Martini Alexander Valley Cabernet Sauvignon 2013

Ravintolamyynnissä

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Louis. M. Martini / Sonoma County / Kalifornia

"Parhaista rypäleistä syntyy paras viini"

Louis. M. Martini on tuottanut huippulaadukkaita Cabernet Sauvignon-viinejä Napan ja Sonoma Countyn hienoimmilta viinitarhoilta jo vuodesta 1933.

Viinin rypäleet tulevat arvostetuilta viinitarhoilta Barreli Creekista, Timber Crestista ja Scherrerista. Varhain alkanut kasvukausi jatkui tasaisen lämpimänä ja vuosikerrasta 2013 kehittyi huikea. Rypäleistä kehittyi tumman hedelmäisiä, intensiivisi ja hyvärakenteisiksi tuoden viiniin kypsyyttä, hyvän happotasapainon ja runsasta kerroksellisuutta.

Rypleet poimittiin aikaisin aamulla ennen päivän lämpenemistä. Rankojen poiston jälkeen ne kylmämaseroitiin tankissa 2-3 päivää ennen käymisprosessin aloitusta. 30°C lämpötilassa tapahtuneen käymisen aikana viiniä pumpattiin ja maseroitiin. Viiniä ei ole kirkastettu. Kypsytys 14 kuukautta uusissa ja vanhoissa ranskalaisissa, amerikkalaisissa ja unkarilaisissa tammitynnyreissä.

Runsas ja hyvärakenteinen viini jossa pitkä ja viipyilevä jälkimaku. Loistava ja tyylikäs esimerkki parhaista kalifornialaisista cabernet sauvignon -viineistä.

Väri: Tumman purppuranpunainen

Tuoksu: Tummakirsikkainen ja mustikkainen

Maku: Täyteläinen, tanniininen, napakka, mustaherukkainen, nahkainen, yrttinen ja voimakas.

Käyttösuositus: Upea viini riistan pariksi!

Maa: Yhdysvallat

Rypäleet: Cabernet Sauvignon

Ota yhteyttä