Montecillo Crianza

Alkon numero: 005152

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Bodegas Montecillo, DOCa Rioja, Espanja

Uusi vuosikerta ja uudistunut ulkoasu. Klassisen Rioja viinin uusi ilme on raikas ja hillityn elegantti. 

Montecillo Crianza on klassinen Rioja viini, jonka maussa punaiset hedelmät ja tammi ovat täydellisessä tasapainossa tehden viinistä sopivan tilanteeseen kuin tilanteeseen. Viiniä on kypsytetty käsintehdyissä amerikkalaisissa tammitynnyreissä vähintään 12 kuukautta ja pullossa vielä toiset 12 kuukautta.

Upea ja tasapainoinen viini esimerkiksi lämpimien ja täyteläisten pata- ja lammasruokien pariksi!

Vuonna 1874 Celestinos Navajas pertustama Bodegas Montecillo on Riojan kolmanneksi vanhin viinitalo, ja se on menestyksekkäästi valmistanut erinomaisia, kansainvälisesti palkittuja viinejä jo 135 vuotta.
Bodegas Montecillo symboloi laatua ja johdonmukaisuutta, jota nämä upeat viinit edustavat.

Alkoholi: 13,50 %
Uutos: 27 g/l
Hapot: 5,3 g/l

Väri: Syvä, kirsikanpunainen

Tuoksu: Intensiivinen, pehmeä ja runsas, kypsiä hedelmiä, kirsikkaa, tammea ja lakritsia.

Maku: Keskitäyteläinen, keskitanniininen, kirsikkainen, karpaloinen, kevyen setrinen, mausteinen, hennon vaniljainen. Hedelmäisyys ja tanniinit ovat täydellisessä tasapainossa.

Käyttösuositus: Tämä hyvähappoinen viini on täydellinen kumppani lampaankyljyksille, paahtopaistille, kevyesti mausteiselle kanalle, pataruuille ja pastalle. Mainiota myös kermaisten juustojen kanssa ja hyvin viilennettynä myös grillatun kalan seuralaiseksi. Erinpmaista myös sellaisenaan tai vaikkapa tapaksen kanssa. Tarjoilulämpötila 18 ºC.

Maa: Espanja

Rypäleet: Tempranillo

Ota yhteyttä