Montecillo Gran Reserva

Alkon numero: 910737

Tilausvalikoimassa

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Bodegas Montecillo, DOCa Rioja Gran Resrva, Espanja

Vuonna 1874 Celestinos Navajas pertustama Bodegas Montecillo on Riojan kolmanneksi vanhin viinitalo, ja se on menestyksekkäästi valmistanut erinomaisia, kansainvälisesti palkittuja viinejä jo 135 vuotta.
Bodegas Montecillo symboloi laatua ja johdonmukaisuutta, jota nämä upeat viinit edustavat.

Montecillo Gran Reserva valmistetaan ainoastaan parhaista ja poikkeuksellisista vuosikerroista. Se on hienostuneen monimuotoinen ja upean sopusuhtainen viini. Kypsytetty käsintehdyissä ranskalaisissa tammitynnyreissä vähintään 24 kuukautta ja viimeistelty pullossa 36 kuukautta ennen myyntiinlaskua (DOCa Gran Reserva). Viini sopii hyvin varastoitavaksi. Voi varastoida ainakin 10 vuotta pullotuksesta.

Alkoholi: 13,00 %
Uutos: 28 g/l
Hapot: 5,5 g/l

Väri: Syvä rubiininpunainen, intensiivinen.

Tuoksu: Mausteinen, monivivahteinen ja siinä on selvästi havaittavissa kypsien hedelmien aromeja, balsamia ja nahkaa.

Maku: Vastaa hyvin tuoksua. Se on erittäin täyteläinen, intensiivinen ja monivivahteinen, sekä lämmin ja voimakas, siinä on selvästi havaittavissa pippuria ja mausteisuutta. Montecillo Gran Reserva on erittäin harmoninen viini, jossa voimakkuus ja hedelmäisyys kohtaavat muodostaen täydellisen tasapainon. Viinissä on lisäksi erittäin pitkä ja miellyttävä jälkimaku.

Käyttösuositus: Viini sopii mainiosti kaikkien liharuokien kanssa tarjoiltavaksi, erityisesti lampaan ja riistan kanssa. Lisäksi tämä viini on oivallinen kumppani juustoille ja kermaisille kastikkeille. Myös padat ja rasvaiset kalat viihtyvät tämän huippuelegantin viinin kanssa. Tarjoilusuositus 18 ºC.

Maa: Espanja

Rypäleet: Tempranillo

Ota yhteyttä