Osborne Solaz HANAPAKKAUS

Alkon numero: 454058

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Bodegas Osborne / Vino de la Tierra de Castilla / Espanja

Keski-Espanjan kuuman auringon alla tuotettu Osborne Solaz 2014 on erinomainen valinta kesäisten grilliherkkujen kumppaniksi. Käytännölliseen hanapakkaukseen pakattu viini on helppo kuljettaa kesämökille tai vaikkapa venereissulle. Vuoden viinit 2014 kilpailussa palkittu Solaz on mainio kesäillan lämmittäjä ja pihviaterian sulostuttaja.

Osborne on yksi Espanjan merkittävimmistä viinin tuottajista. Osbornen Solaz on yhtiön tuotteista ensimmäinen viini, joka kantaa etiketissään talon omaa symbolia – härkää. Osborne Solazin hienostuneen maun salaisuus piilee rypäleiden kasvuympäristössä; maaperässä ja auringossa. Alueen vahva maaperä yhdistettynä lämpöön ja valoon tuottaa rypäleisiin runsaan hedelmäisen ja hienostuneen luonteen. Viinin intensiivisen maun ytimestä löytyvät Tempranillo ja Cabernet Sauvignon – rypäleet. Solaz on erittäin tasapainoinen viini jonka tuhti, pitkä ja rehevä maku vastaa tuoksua ja antaa hyvän jälkimaun.

Solaz Tempranillo Cabernet Sauvignon on nykyaikainen espanjalaisviini jossa yhdistyy perinteikkään Espanjalaisen rypälelajikkeen ja maailman yleisimmän punaviinirypälelajikkeen kombinaatio ja kaikkein uusin valmistustekniikka.

Solaz viinit tulevat suurimmalta yksittäiseltä viinitilalta, Malpica de Tajon alueelta Toledon provinssista. Viinit on luokitukseltaan Vino de la Tierra de Castilla, joka takaa tuottajalle mahdollisuuden jatkossakin tehdä kokeiluja perinteisten ja ulkomaisten rypäleiden kesken.

Helposti lähestyttävä viini jokaiseen tilaisuuteen ja sopii mainiosti nautittavaksi myös sellaisenaan. Viinin syvyys ja harmonisuus tehostuvat liharuokien ja juustojen seurassa.

Alkoholi: 13,5 %
Uutos: 31 g/l
Hapot: 5,1 g/l

Väri: Kalpean punaruskea

Tuoksu: Havaittavissa punaisia marjoja, aavistus kirsikkaa, jota sävyttää kevyt tammikypsytys.

Maku: Keskitäyteläinen, keskitanniininen, elegantti, punaisten marjojen vivahteita, vaniljaa, mausteisuutta ja pehmeää tanniinisuutta.

Käyttösuositus: Loistava pihviviini. Mainio kumppani pataruuille ja grilliherkuille.

Maa: Espanja

Rypäleet: Tempranillo, Cabernet Sauvignon

Ota yhteyttä