Passoã Passion Fruit

Alkon numero: 272547

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: CLS Rémy Cointreau

”Ainutlaatuinen likööri, legendaarisessa mustassa pullossa”

Passoã on valmistettu Brasilialisesta passionhedelmästä saadusta mehusta. Espanjalaiset valloittajat löysivät passionhedelmän aikoinaan Amazonilta. Euroopassa sen teki tunnetuksi Italialainen munkki Giacomo Bosio. Passionhedelmän kukan ajateltiin olevan kiistaton todiste jumalan olemassaolosta.
Guarani-intiaanit viljelivät passionhedelmän kukkia sen lääkinnällisten voimien vuoksi ja Euroopassa sitä suosittiin sen parantavien ominaisuuksien takia.

Vuonna 1985 Cointreaun Master Distiller tutustui passion hedelmän kukkaan Brasilian matkallaan. Hän ihastui tähän upeaan kauniiseen kukkaan ja sen uskomattomaan tuoksuun. Tuosta matkasta alkoi Passoãn tie ainutlaatuiseksi ja monikäyttöiseksi likööriksi ja juomasekoitusten tekijöiden suosikiksi.

Alkoholi: 17,00 %
Uutos: 200 g/l
Sokeri: 170 g/l

Lisätieto: Mieto alkoholijuoma

Väri: Karamellinpunainen

Tuoksu: Hienovarinen ja voimakas. Monimuotoinen ja ainutlatuinen yhdistelmä aromaattisia vivahteita. Selkeästi havaittava passionhedelmän tuoksu johon sulautuu miellyttävästi häivähdys punaisia marjoja ja sitrushedelmää.

Maku: Hienostunut ja virkistävä maku, jossa happamuus, makeus ja karvaus ovat loistavassa tasapainossa. Hedelmäinen, voimakas ja intensiivinen aromi.

Käyttösuositus: Aistinvaraiset ominaisuudet tekevät Passoãsta yllätyksellisen monikäyttöisen ja se sopii kaiken tyylisiin juomiin. Se sulautuu täydellisesti hedelmämehujen kanssa ja on loistava pohja mihin tahansa cocktailiin.

Maa: Ranska

Ota yhteyttä