Penny Packer Bourbon

Alkon numero: 188597

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Pennypacker Distilling Company, Kentucky, Yhdysvallat

Luonteikas ja lempeä Straight Bourbon -viski, josta löytyy pehmeän vaniljaisia ja toffeisia sävyjä.

Viskin perustan muodostaa kypsä maissi, jota viljellään tislaamoa ympäröivillä pelloilla Bardstownissa, Kentuckyssa. Penny Packerin maissipitoisuus on peräti 70 % ja se onkin keskimääräistä bourbon -viskiä huomattavasti korkeampaa. Valmistukseen käytetään myös ruista ja ohraa. Tislaukseen käytetään alueelta saatavaa puhdasta ja pehmeää lähdevettä.

PennyPacker valmistetaan jatkuvalla tislausmenetelmällä. Tislausprosessin olessa pitkä ja keskeytymätön aikaansaadaan täyteläinen ja puhdas tisle, joka takaa viskin tasaisen korkean laadun.

Amerikkalaisen säännösten mukaan bourbon kypsytetään uusissa, sisältä hiillostetuista, amerikkalaisissa tammitynnyreissä. Tynnyreiden hiillostaminen mahdollistaa viskin imeytymisen puuhun helpommin, antaen viskille sen luonteenomaisia vaniljan ja toffeen sävyjä. Penny Packer kypsytetään tynnyreissä vuosia ja huomattavasti kauemmin kuin säännösten vaatimat 3 vuotta. Lopullisen kypsimisajan päättää aina kellarimestari.

Penny Packer on autenttinen ja korkealaatuinen straight bourbon -viski, jota voi nautiskella sellaisenaan tai amerikkalaiseen tyyliin jäiden kera. Soveltuu mainiosti myös erilaisiin juomasekoituksiin.

Alkoholi: 40%

Väri: Kullanruskea

Tuoksu: Hedelmäinen, kermatoffeinen, paahdetun tamminen.

Maku: Keskitäyteläinen, pähkinäinen, toffeinen, hennon kookoksinen ei savuinen

Käyttösuositus: Maistuu sellaisenaan, mutta parhaimmillaan erilaisten juomasekoitusten ainesosana. Wild Turkey 81 ei säiky mitään!

Maa: Yhdysvallat

Ota yhteyttä