Quinta de Aves Tempranillo

Alkon numero: 910083

Tilausvalikoimassa

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Bodegas Quinta de Aves, La Mancha, Campo de Calatrava, Espanja

Campo de Calatrava - Tulivuorten maa

Uusi viinialue, Campo de Calatrava, on yksi kolmesta viimeisimmästä vulkaanisista alueeista Iberian niemimaalla. Se sijaitsee Sierra de Andujarin ja Cazorlan luonnonpuistojen läheisyydessä.

Ainutlaatuinen kasvuympäristö, jota hallitsee vulkaanista alkuperää olevat kukkulat, lammet, biodiversiteetti ja harvinaisen rikas maaperä tuo viineille vahvat ja erottuvat ominaispiirteet.

Quinta de Aves on uusi moderni viinitalo jonka noin 75 hehtaarin viiniviljelmät sijaitsevat korkealla, aurinkoisilla ja viileillä vuorenrinteillä. Viinitalon päämääränä on tuottaa viinejä mahdollisimman ekologisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti.

Quinta de Aves Tempranillo on viinitalon ensimmäisiä viinejä. Viini on keskitäyteläinen, keskitanniininen sekä marjainen ja siitä löytyy intensiivisyyttä, häivähdys tammea ja hiven Tempranillon naihkaisuutta. Hyvä happoinen ja helposti lähestyttävä napakka kokonaisuus.

Mainio valinta noutopöydän punaviiniksi, grillattujen liharuokien, porsaanlihan, pastan ja pitsan kaveriksi tai pataruuan pariksi.

Alkoholi: 14,5%
Sokeri: 3.0 g/l
Hapot: 4.9 g/l

Väri: Violetinpunainen, kirkas ja puhdas

Tuoksu: Metsämarjoja, orvokkia, mukavaa lakritsisuutta, vaniljaa ja toffeeta

Maku: Keskitäyteläinen, keskitanniininen, marjainen, mausteinen, vaniljainen, nahkainen

Maa: Espanja

Rypäleet: Tempranillo

Ota yhteyttä