Rémy Martin V.S.O.P. 35cl

Alkon numero: 110314

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Rémy Martin, AC Fine Champagne, Ranska

Rémy Martin V.S.O.P. valmistukseen käytetään rypäleitä ainoastaan Grande Champagne ja Petite Champagne alueilta. Rypäleet tislataan pienissä perinteisissä kuparitislauspannuissa. Valmistukseen on käytetty 250 eaux-de-vie – tislettä jotka ovat iältään 4 – 14 vuotiaita. Tislauksen jälkeen eau-de-vie:t sekoitetaan huolellisesti ja loppusilauksen konjakki saa viettäessään vuoden, yli 20 vuotta vanhoissa Limousine-tammitynnyreissä.

Rémy Martin:in sukuhistoria on lähes 300 vuotta vanha. Vuodesta 1724 Rémy Martin on tuottanut erinomaisia Fine Champagne cognaceja. Konjakkitalon symboli, musta kentauri, kuvastaa yrityksen visionääristä henkeä – Perustamisesta lähtien on Rémy Martinia siivittänyt eteenpäin yksi päämäärä - ”vangita cognacin sydän”.

Rémy Martin on perheyritys jo viidennessä sukupolvessa. Se on myös maailman kolmanneksi suurin cognacin tuottaja.

Alkoholi: 40,00 %
Sokeri: 5 g/l


Väri: Punaruskea

Tuoksu: Vaniljaa, tammea, kypsää aprikoosia, uuniomenaa, kukkaisuutta.

Maku: Keskitäyteläinen, melko iäkäs, kypsiä hedelmiä, yrttinen, hennon vaniljainen, mausteinen, runsas, harmoninen ja tasapainoinen.

Käyttösuositus: Nautitaan sellaisenaan tai jäiden kera. Sopii mainiosti myös erilaisiin juomasekoituksiin. Kokeile myös Roquefort juuston kera.

Maa: Ranska

REMY GINGER from BPF on Vimeo.

Ota yhteyttä