Tullamore D.E.W. Phoenix

Ravintolamyynnissä

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: William Grant, Irlanti

Tullamore D.E.W. Phoenix "Special limited edition" on kolmekertaa tislattu sekoitus kolmesta Irlantilaisesta viskistä (jyväviski, mallasviski ja pannutislattu viski). Loppusilauksen viski on saanut vanhoista oloroso sherry tunnyreistä.

Tullamore DEW Phoenix on valmistettu kunnianosoituksena Tullamoren kylää ja se asukkaita kohtaan, jotka vuonna 1785 joutuivat todistamaan maailman ensimmäistä lento-onnettomuutta. Kuumailmapallon pudottua kaupunkiin ja miltein tuhoten sen kokonaan. Kaupunkilaisten yhteenkuuluvuus, positiivisuus ja selviytymistahto vei kaupungin lopulta uuteen kukoistukseen ja tätä kuvaa Tullamoren kaupungin vaakunassa oleva fenix-lintu.

Tullamore Dewn tislaamo on perustettu vuonna 1829 ja siitä lähtien Tullamore Dew Irish Whiskey on ollut yksi kategoriansa tunnetuimmista tuote-merkeistä ja maailman toiseksi myydyin Irlantilais-viski. Se on nimetty ”Ones to watch in 2007” listalle ja vuonna 2006 se voitti ennätykselliset neljä kultamitalia suurissa kansainvälisissä kilpailuissa. Esim. London´s International Spirit Challenge ja The World Spirits Competition San Francisco. Kultamitaleja on tullut monena vuonna eri kilpailuista.

Pakattu tyylikkääseen lahjapakkaukseen!

Alkoholi: 55 %Väri: Vaalea kullankeltainen

Tuoksu: Ensin havaittavissa lämmin mausteisuus jota seuraa rikas toffee ja vanilja. Lehtevä, maltainen, paahteisen tamminen.

Maku: Mausteinen pannutisleen maku. Pitkä ja lämmin jälkimaku, jossa oloroso sherryn makeus ja pannutisleen mausteisuus on täydellisessä tasapainossa keskenään.

Käyttösuositus: Parhaimmillaan Tullamore D.E.W. on sellaisenaan tai jäiden kanssa tarjoiltuna.

Maa: Irlanti

Ota yhteyttä