Wild Turkey 81 Bourbon

Ravintolamyynnissä

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: Campari International, Kentucky, Yhdysvallat

Uusin tulokas Wild Turkey-perheessä. Wild Turkey 81 on viskiveteraani Eddie Russelin käsialaa. Eddie Russel on Wild Turkey tislaamon osakas, Kentucky Bourbon Hall of Fame:n jäsen ja Wild Turkey:n Master Distiller Jimmy Russelin poika.

Juoma sai alkunsa baarimestareiden ja viskinystävien kanssa käydyistä keskusteluista. Eddie halusi kehittää bourbonin jota voisi käyttää cocktaileissa ja juomasekoituksissa ilman, että viskin maku kärsii. Lopputuloksena on viski joka soveltuu kaikenlaisiin juomasekoituksiin säilyttäen silti vahvan Wild Turkey:lle tunnusomaisen maun.

Sen valmistukseen on käytetty Wild Turkey:n kuuluisaa "high-rye" - ruis mäskiä, josta juoma saa sille tunnusomaisen mausteisen potkun. Sitä on kypsytetty pidempään kuin muita saman kategorian viskejä; vähintään 6-8 vuotta käsin valituissa, Ozark vuoriston tammista tehdyissä tynnyreissä.

Alkoholi: 40,5%

Väri: Tumma, täyteläisen meripihkainen

Tuoksu: Hedelmäinen, kermatoffeinen, paahdetun tamminen.

Maku: Makeaa tupakkaa, poltettua sokeria, toffeeta, vaniljaa ja päärynää. Pitkä jälkimaku jossa mausteisuutta ja paahteisuutta.

Käyttösuositus: Maistuu sellaisenaan, mutta parhaimmillaan erilaisten juomasekoitusten ainesosana. Wild Turkey 81 ei säiky mitään!

Maa: Yhdysvallat

Ota yhteyttä