William Hill Napa Valley Chardonnay 2014

Ravintolamyynnissä

Luo PDF
Lähetä sähköpostilla

Tuottaja: William Hill, Napa Valley, Kalifornia, Yhdysvallat

Syvälle Napa Valleyn maaperälle juurtunut William Hill Estate tuottaa ylellisiä viinejä Kalifornian parhailla viinialueilla. Viinintekijä Mark Williamsin tarkoin valitsemilta viinitarhoilta tulee huippulaatuisia ja luonteikkaita Chardonnay -viinejä.

Viinin rypäleet tulevat Napa Valleyn alueelta usealta eri kasvualueelta; St. Helenan AVA:lta*, Rutherfordilta, Carnerokselta ja Oak Knollilta. Vuonna 2014 kasvukausi oli erittäin lämmin ja kuiva, joka mahdollisti sadonkorjuun aloittamisen kaksi viikkoa tavanomaista aiemmin. Kasvukauden sääolosuhteiden ansiosta viineissä on syvyyttä ja hieno kypsytyspotetiaali.

Käsinpoimitut rypäleet on puristettu kokonaisina terttuina. Suurin osa viinistä on käynyt noin 18°C lämpötilassa ennen malolaktista käymistä. Viini on kypsynyt hiivasakkojensa päällä sekä uusissa että vanhoissa amerikkalaisissa tammitynnyreissä. Läpi talven hiivoja sekoitettiin käsin kerran viikossa ja keväällä vain parhaat tynnyrit valittiin lopulliseen viiniin.

*American Viticultural Area

100% Chardonnay

Alkoholi: 13,9%
Sokeri: 4,3 g/l
Suljenta: luonnonkorkki

Maku: Aromaattisen mausteinen, inkiväärinen ja paahteinen. Suutuntuma aluksi raikas jonka jälkeen levenee tammiseksi ja täyteläiseksi. Erittäin pitkä jälkimaku.

Käyttösuositus: Viini sopii loistavasti voimakkaille grilliruuille.

Maa: Yhdysvallat

Rypäleet: Chardonnay

Ota yhteyttä