valkoinen "haku"-kuva

pyöreä "sulje" nappi

Vastuullisuus sivun banneri.

SCIENCE BASED TARGETS INITATIVE

Osana pohjoismaista Hans Just Groupia, olemme saaneet virallisen hyväksynnän Science Based Targets Initative -ilmastotavoitteillemme.

Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa, että osana pohjoismaista Hans Just Groupia, olemme saaneet virallisen hyväksynnän Science Based Targets Initative -ilmastotavoitteillemme!

 

Tämä on merkittävä askel sitoutumisessamme ympäristönsuojeluun ja on linjassa kestäviin liiketoimintakäytäntöihin sitoutumisemme kanssa.

 

Matkamme kohti kestävää kehitystä ei ole vain organisaatiomme tavoite - se on lupauksemme planeettaamme ja tulevia sukupolvia kohtaan. Olemme ylpeitä saadessamme olla osa maailmanlaajuista aloitetta, joka asettaa etusijalle ympäristömme hyvinvoinnin, ja auttaa meitä määrittelemään selkeän tien hiilijalanjälkemme merkittävään vähentämiseen samalla varmistaen, että toimintamme edistää vihreämpää ja kestävämpää tulevaisuutta.

 

Uskomme läpinäkyvyyteen ja vastuullisuuteen. Aloittaessamme tämän tärkeän matkan, pidämme teidät ajan tasalla edistymisestämme, haasteistamme ja läpimurroistamme. Tämä on vasta alkua!

 

Haluamme kiittää tiimiämme, kumppaneitamme ja kaikkia sidosryhmiämme hellittämättömästä tuesta ja sitoutumisesta. Yhdessä asetamme alallemme uusia kestävän kehityksen standardeja.

ARE YOU OLD ENOUGH TO DRINK IN YOUR COUNTRY OF RESIDENCE?

YES NO