valkoinen "haku"-kuva

pyöreä "sulje" nappi

Uutiset banneri.

UUTUUS

Shake-It Mango Mojito

Shake-It Mango Mojito

Raikas alkoholiton Mango Mojito

Raikas alkoholiton Mango Mojito sopii keväiseen pääsiäistunnelmaan ja valmistuu näppärästi herkullisella Shake-It Mixer® juomamikserillä. 

Ohje:
• 2,5 cl Shake-It Mixer® Mango
• 4 cl omenamehua
• 1 cl tuoretta limemehua
• 8 cl kivennäisvettä
• tuoretta minttua
• jääpaloja

Laita lasiin 10–15 mintunlehteä ja painele niitä kevyesti lasin pohjaa vasten. Mittaa lasiin Shake-It Mango, omenamehu ja limemehu. Täytä lasi jäillä, sekoita juoma ja lisää lopuksi kivennäisvesi. Koristele limesiivulla ja mintunoksalla.

Shake-It Mixer® on 100 % luontaisista aromeista valmistettu, monikäyttöinen ja alkoholiton juomamikseri, jolla herkulliset ja maukkaat juomat, cocktailit ja mocktailit valmistuvat käden käänteessä.

Kokeile myös sellaisenaan kivennäisveden maustamiseen. Mehuna käytettäessä laimenna 1:3.

Valittavanasi on kolme herkullisen luonnollista makua; lime, mango ja mansikka.

Shake-It - Luonnollinen valinta juomiin ja cocktaileihin

100% luontaisista aromeista valmistetuilla alkoholittomilla juomamiksereillä valmistuu kutsuvat ja maukkaat cocktailit ja mocktailit vaivattomasti.

Laadukkaat raaka-aineet ovat Shake-It-juomamikserien perusta sekä edellytys herkullisten ja maukkaiden cocktailien valmistamiseksi. Shake-It Mixers tarjoaa uuden valikoiman juomamiksereitä, jotka perustuvat hedelmien, vihannesten ja kasvien luonnollisiin makuihin.

Kolme herkullista makua tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia tehdä tyylikkäitä ja kutsuvia juomia sekä alkoholin kanssa että ilman. Olipa mielessäsi sitten klassinen Gimlet, Strawberry Daiquiri tai jotain ihan muuta – ravista, sekoita ja tarjoa täydellinen cocktail!

Shake-It Mango

Aidon mangon makuinen juomamikseri herkullisille ja maukkaille juomille, cocktaileille ja mocktaileille. Hemmottele vieraitasi esimerkiksi helposti valmistuvalla ja herkullisella Gin Mangolla tai virkistävällä Mango Mojitolla, joka voidaan valmistaa rommilla tai ilman.

TILAA TÄÄLTÄ

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

Shake-It Lime

Monikäyttöinen Shake-it Mixer Lime on juomasekoitusten, cocktailien ja mocktailien ihmeidentekijä. Ihanteellista klassisen Gimletin tai raikkaan Radlerin valmistamiseen. Kokeile myös sellaisenaan kivennäisveden maustamiseen

 Tilaa täältä

Lue lisää täältä

Shake-It Strawberry

Luonnollisen mansikan makuisella juomamikserillä loihdit upeita juomasekoituksia käden käänteessä. Valmista vaikkapa herkullinen Mansikka Daiquiri tai sekoita tyylikäs ja yksinkertainen mocktail Strawberry Basil Smash.

TILAA TÄÄLTÄ

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

 

 

 

 

 

ARE YOU OLD ENOUGH TO DRINK IN YOUR COUNTRY OF RESIDENCE?

YES NO