valkoinen

pyöreä

Discarded - Hävikistä hyötykäyttöön

Discarded - Hävikistä hyötykäyttöön

Crodino - Alkoholiton aperitiivi

Discarded - Hävikistä hyötykäyttöön

Discarded Spirits Co.:n toiminta perustuu tietoisuuteen siitä, että kulutusasenteidemme on muututtava voidaksemme muuttaa radikaalisti yhteiskuntamme ja ympäristömme tulevaisuuden näkymiä.

Discarded Spirits Co.:n tavoitteena on olla edelläkävijä progressiivisessa väkevien alkoholijuomien aallossa, joka haastaa tapamme käyttää luonnonvaroja.  Maailman ruoka- ja juomajätteestä 70 % on vältettävissä. ja tähän haasteeseen Discarded Spirits Co on tarttunut. Yritys uskoo, että käyttämällä hävikkiraaka-aineita uudelleen ja uudella tavalla he voivat avata määrätietoisesti uuden oven väkevien alkoholijuomien teollisuudelle.

Yritys herättää henkiin ”ylimääräiset” raaka-aineet, etsii ennestään löytämättömiä makuja ja keksii luovia tekniikoita raaka-aineiden uusiokäyttöön.

Once Wasted. Now Treasured

Discarded tuoteperhe pyrkii nimensä mukaisesti hyödyntämään ja yhdistämään ruokateollisuudessa ja alkoholivalmistuksessa käytettäviä, hävikkiin joutavia tai pois heitettäviä (Discarded), raaka-aineita uudella tavalla. Yrityksen tavoitteena on minimoida prosessien aikana syntyneet hukkaraaka-aineet sekä käyttää niitä uusilla innovatiivisilla tavoilla.

Vuonna 2021 Pohjoismaat olivat ensimmäisiä markkina-alueita, jonne tuote lanseerattiin heti Englannin jälkeen.

Innovatiivinen, kestävä & kertakaikkisen herkullinen Discarded!

Tilaa Discarde Banana Peel Rum

Tilaa Discarded Sweet Cascara Vermouth

 

UUTUUS

ARE YOU OLD ENOUGH TO DRINK IN YOUR COUNTRY OF RESIDENCE?

YES NO

The website uses cookies to give you the best experience. If you don't accept the use of cookies, you can turn it off in your browser settings. There is a risk that some website functions will no longer work properly. By selecting YES above you also accept our privacy policy Read more