valkoinen "haku"-kuva

pyöreä "sulje" nappi

Uutiset banneri.

UUTUUS

Stoli Group jatkaa tukeaan ukrainalaisille

Stoli Group jatkaa tukeaan ukrainalaisille

Stoli Group jatkaa tukeaan ukrainalaisille World Central Kitchen (WCK) järjestön kautta.

17. Helmikuuta 2023 – Stoli Group ilmoitti uusivansa tukensa voittoa tavoittelemattomalle World Central Kitchen (WCK) -järjestölle, joka tarjoaa ateria-apua kriisialueilla. WCK on tarjonnut Venäjän hyökkäyksestä kärsiville ukrainalaisille ateria-apua ja jatkaa miljoonien aterioiden jakamista ukrainalaisille, jotka kärsivät Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan.

 

Stoli Group jatkaa Stoli® Limited Edition Ukraine -pullon myyntiä vuoden 2023 ajan. Tuote on nyt saatavilla kaikilla merkittävillä markkina-alueilla ja kasvattaa siten edelleen tietoisuutta ja kerää rahaa WCK:lle. Tulevina viikkoina Stoli Group tulee ilmoittamaan uusista varainkeruutapahtumista.  

 

"Ukraina on kärsinyt valtavia tappioita. On velvollisuus ja kunnia tehdä voitavamme. Olemme ylpeitä voidessamme tukea WCK:ta”, kommentoi Stoli Groupin globaali toimitusjohtaja Damian McKinney. ”Vuosi sitten alkaneen miehityksen jälkeen WCK on tarjonnut jo yli 200 miljoonaa ateriaa ukrainalaisille, jotka ovat joutuneet siirtymään kotiseudultaan. Ateria-apua on annettu ukrainalaisille pakolaisille kahdeksassa maassa, mukaan lukien 184 miljoonaa ateriaa pelkästään Ukrainassa.” 

”Stoli Groupin tähänastisella tuella on tarjottu yli 36 000 ateriaa ukrainalaisille pakolaisille sekä Ukrainassa että sen ulkopuolella. WCK-tiimi oli paikalla muun muassa Harkovassa äskettäisen asuinrakennukseen osuneen ohjusiskun jälkeen. Dnipron kauhistuttavien iskujen jälkeen WCK-tiimi tarjosi lämpimiä aterioita asukkaille sekä etsintä- ja pelastusryhmille.” 

Ukraina on pitkään ollut Stolille tärkeä markkina-alue ja yrityksellä on ukrainalaisia työntekijöitä, yrityskumppaneita ja jakelijoita. Konfliktin alkaessa Stoli uudelleensijoitti poikkeuksellisia vaikeuksia kohdanneet ukrainalaiset työntekijänsä, mukaan lukien yhteistyökumppaneiden ja jakelijoiden työntekijät. Heille, jotka päättivät jäädä Ukrainaan, Stoli tarjosi taloudellista, emotionaalista ja taktista tukea. 

Damian McKinney jatkaa "Olemme tukeneet Ukrainassa sijaitsevia toimittajiamme, kuten yrityksiä Guala Closures Technologia Ukraine ja Technologias JSC sekä ukrainalaista jakelijaamme Vinfortia. Olemme myös tukeneet toimittajaamme alueella, jonka venäläiset joukot alun perin valloittivat - tavoitteenamme auttaa kumppaniamme palaamaan menestyksekkääseen liiketoimintaan. Näiden yritysten tukeminen vuonna 2022 toi meille monia haasteita, mutta olimme sitä mieltä, että arvoillamme on hintansa ja niistä kannattaa maksaa.”

“Ukrainan taloudellinen vakaus ja elpyminen ovat elintärkeitä nyt ja pitkällä aikavälillä. Hallitukset ja kansalaisjärjestöt voivat tehdä parhaansa, mutta myös yritysten on tehtävä osuutensa. Olen ylpeä voidessani sanoa, että Stoli tekee voitavansa. Äskeisen Ukrainan vierailuni myötä tiedän, että ukrainalaiset arvostavat suuresti siellä edelleen toimivia kansainvälisiä yrityksiä.” 

“Suuri osa Ukrainasta on tilanteessa, jossa liiketoiminta toimii niin normaalisti kuin sotatilassa voi toimia. Haluan haastaa yrityksiä, jotka lähtivät Ukrainasta viime vuonna hyökkäyksen takia - nyt on aika palata. “ 

"Sota pakotti meidät tarkastelemaan, minkälaista organisaatiota halusimme kehittää ja edistää", McKinney jatkaa. “Vaikeat ajat yhdistävät ja yhdessä päätimmekin, että kollegat ja esihenkilöt yhdistävät voimansa ja verkostonsa turvatakseen työntekijöiden ja perheiden turvallisuutta. Kun mietimme kulunutta vuotta, olemme kiitollisia ja ylpeitä Stoli-hengestä.”

Tukeaksesi WCK:ta ja Ukrainan kansaa käy osoitteessa DONATE WCK

 

Stoli logo punainen.

Vuodesta 2013 lähtien Stoli® Group on vastannut SPI Groupin maailmanlaajuisen väkevien alkoholijuomien tuotannosta, hallinnasta ja jakelusta. Suurinta tunnustusta valikoimasta on saanut Stoli® Vodka -brändi. Viime vuosina huippuluokan valikoimaa on rakennettu houkuttelemaan entistä kehittyneempää kuluttajaa. Kansainvälisyyden takaavat tuotantolaitokset viidessä maassa sekä jakelijat ja myyntitiimit yli 170 markkinalla.

Lisätietoja: stoli-group.com

ARE YOU OLD ENOUGH TO DRINK IN YOUR COUNTRY OF RESIDENCE?

YES NO